Skip to main content

In topsport is het verschil tussen winnen en verliezen vaak niet groter dan 0,001 seconde. Om deze verschillen te registreren, tijdens trainingen,wedstrijden en/of evenementen, heeft u betrouwbaren en professionele tijdwaarnemingsapparatuur nodig. JSTiming beschikt over bedoelde apparatuur en zal ervoor zorgen dat er over de winnaar geen discussie bestaat, hierbij maken we geen onderscheid tussen een World Championship-race, een Nationaal kampioenschap, een Regionaal kampioenschap of een dikkebanden race op de lokale braderie.

Onze nieuwste fotofinishcamera maakt tot 10.000 opnames per seconde en is hierbij tevens instaat om de actieve transponders van Bechronized in te lezen. Indien u dat wenst kunnen we de uitslagen zichtbaar maken op onze ledborden. Naast het vastleggen van finishes doormiddel van onze highspeedlijncamera’s, doen we ook aan tijdregistratie.

We beschikken over transponders en decoders waarmee de startsnelheid, de tussentijd, de topsnelheid en/of de finishtijd kunnen worden geregistreerd en getoond op onze ledborden. Tevens hebben we een uniek tijdregistratie systeem waarmee we zonder transponders toch in staat zijn om tot op 0.001 seconden de tussentijd en finishtijd vast te leggen, de geregistreerde tijden en de namen van de deelnemers worden hierbij getoond op een ledboard.

Uiteraard kan genoemde apparatuur ook worden ingezet ter ondersteuning van uw trainingen. Wenst u liever zelf de tijden vast te leggen, geen probleem, dan is er voor uw unieke situatie altijd een oplossing te vinden.